Att odla och konsumera män (del 1)

Att odla de män man behöver för personligt bruk är ett trevligt nöje och inte särskilt svårt.
Att odla de män man behöver för personligt bruk är ett trevligt nöje och inte särskilt svårt.
Genom att så frö, vårda plantan och vänta ut kan man odla fram och uppmuntra en man att få just de egenskaper man eftersträvar.
Rent traditionsmässigt har män en dålig självbild, De har inte blivit betraktade och bedömda  som objekt som vi kvinnor har blivit sen barnsben...vilket gör att de är suckers för uppmuntran och uppmärksamhet (det är dock en fråga om balans). Det är lättare att få en man dit man vill än att få en fjortis att visa BH i webcam. Tro mig, jag har testat, men det är ett annat inlägg. Låt oss fokusera på mannen nu.
Att så ett frö.
Hitta objektet du vill ha. Vet du inte vad du har för preferenser så begränsa dig inte. Det blir du inte lycklig av. Oavsett vad du har läst och hårt om jänmlikhet så blir slutprodukten svag och vek om du inte låter den växa i sin egen takt. Du ska alltså aldrig så fröet genom att ragga själv. Låt honom ta intiativet... men redan där har du ett dubbelsidigt problem. Män vill ta intiativet men de flesta fattar inte små nyanser och hintar. Du måste altså välja ut mannen som ska välja dig. Urringningarna och sprit är generella triggers men använd vad du har. Du vill ha hans energi mot dig och det kräver lite, för honom, uppförsbacke (han märker ju inte att det är ett upplagt spel, det är det som gör saker (män) så lätta.)
Tolka mig rätt, du kan ha en ganska stor odling i gång samtidigt men försök sprida ut fröna jämt. Är hans intresse väckt så är fröet sått. sen handlar det bara om att vattna rätt. Olika frön kräver individuella insatser men visuell input brukar ge positivt gensvar. Mäns libido (du får googla ordet, vännen) är ihopkopplad med deras ögon.
Uppmuntra de egenskaper som du vill framhäva hos honom men var försiktig. Om han utvecklar ett onaturligt stort intresse för sitt utseende får du en vek man med för stort självbekräftelsebehov. Det är rätt trist och jag ser hellre att mannen bekräftar mig och inte sig själv.

Kommentarer
Postat av: Micke

LIES ALL LIES, det är VI som väljer och odlar. Fast ni förstår det bara inte.

2009-11-11 @ 20:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0