Halåvin

Alltså, här har vi då gårdagen va. Jag var liksom på krogen va, hade liksom i en lins va. Hade bara en för den andra pajja jag förra året va. Mår som en prinsessa idag va. Ska kolla lite mer på Bert nu va.

Va?


Så söt

Titta så fin!


Mohammed Rafi


Garn

Lite ledsen över att jag slängde ned alla mina garnnystan i källaren tillsammans med mina virknålar, akrylfärger, penslar och canvasdukar. Men snart får jag plocka fram dem igen, om 3 veckor för att vara mer exakt.


Ghost world

Är inne på femte koppen kaffe, har diskat och bakat kakor (drömmar). Nu väntar jag på att någon ska fria.Iakttagelse

När jag blir arg/irriterad så krymper mina läppar.
När jag blir ledsen så sväller de.

PLÄF #2


PLÄF

Fråga inte.

Nykter

I helgen tänker jag vara nykter och jag tänker hålla mig hemma. Ja, på riktigt.
Planerat att packa, tvätta, diska, dammsuga, putsa fönster och skrubba fötterna.

Jason Brammer


Såld

Okej, igår skrevs det kontrakt på min lilla hemskhet så den är nu såld. Jag flyttar i mitten av nästa månad och har planer på att anordna en ut/inflyttningsfest (ja ni är tvugna att komma och gör ni det inte raderar jag er från min kompislista - srsly).

Vänner har man för att hjälpa en att flytta, det vet alla som någon gång har flyttat eller hjälpt någon att flytta.

Jag kommer att placera ett par plattor och vindunkar i nya lägenheten (kanske ett par pizzor också) sedan dirigera gästerna åt varsitt håll, hälften in i gamla lägenheten och den andra halvan ned i det gamla källarförrådet. Därefter får de ta med sig så mycket de orkar bära och släpa in det i den nya lägenheten där de belönas med förfriskningar.

HUR BRA!?

Kommer säkert inte ha en endaste kompis kvar efter det här.

Despicable Me/Dumma Mej

Seriöst.. Dumma MEJ!?
Aja, var på bio igår och den är hur kul och söt och kul som helst. SE!


Nails Snails


Hemskheten hejdå


..

Hej ångest, jag har inte saknat dig.

Kisselikisselikissemiss

Har beslutat att åka till Åkeshovs katthem och skaffa en bebis eller två, däremot kommer det att få vänta tills efter årsskiftet.

"Kattstallet i Åkeshov söker hem för omplacering av hemlösa/vanvårdade katter! Vill du ge en hemlös katt en andra chans till ett gott liv? Att köpa en katt på Kattstallet kostar 1300 kr oavsett ålder. I priset ingår vaccinering, kastrering, veterinärbesiktning och ID-märkning. Köper man en kattunge betalar Kattstallet för kastrering och ID-märkning när katten blivit könsmogen."


Hope there's someone


Nina Li Chi

Jet Li är uppenbarligen inte en ass-man..

 


Vuxenskor

Jag köpte ett par nya skor för en tid sedan och det var inte tygskor!


Vinter Vit

Vinter Vit, jag vill skriva Vintervit.. men Marabou har tydligen bestämt sig och vem är jag att protestera?
Jag ska leta med ljus och lykta efter den (limited edition!?).


Igelkott

Okej, jag tror jag lagt ned det där med katt. Jag menar.. TITTA


Skägg-EM

Skägg-EM anordnades nu i helgen, i Österrike. Jag är lite ledsen över att jag inte var där samtidigt som jag insåg att de karlar som faktiskt ställt upp är aningen för gamla för min smak...lolmix


Pax


Sms

Sms: Du är så het!! :P
Svar: Besvikelsen man känner när man väntar på ett sms och får ett av någon helt annan..

Har förresten börjat använda mig av "förresten" överdrivet mycket.

Lepra-snodd

Stoppade precis världens kanske äckligaste pryl i munnen, om jag säger nippel vet ni vad jag menar? Och nej, den påminner inte ens om en bröstvårta. Det är en liten plastanslutning som vi svetsar in i våra expansionskärl (skulle man väl typ kunna säga)..
En sådan har lyckats lossna från ett kärl som säkerligen varit fyllt med glycol och den där prylen bestämde jag var ett bra substitut för min naglar (då jag är en inbiten nagelbitare..). Så nu kommer jag säkerligen åka på någon dödlig och vidrig sjukdom. Det med tanke på att det är en sisådär trehundrafemtioelva personer som pillat på den och med största sannolikhet har 0,0735% av dem haft tvättade händer (0,0735% = Snodd).

Förresten halshögg jag en fluga med min kaffekopp, av misstag. Den lata lilla hemskheten hade hamnat på rygg och låg och sprattlade med benen i vädret, den får alltså skylla sig själv.

Jag plockade förresten ännu fler kantareller idag.
Det blir toast med kantarellstuvning ikväll och ni är inte bjudna.

RSS 2.0