Dumsnygg


Det är okej att vara dum om man är snygg, det är lite som kaos och kosmos.


Tjuvtitt #2


Tjuvtitt


Citat från faderskapet

"Hellre rik och vacker än ful och fattig"

"Jag äter hellre själv än ser mina barn svälta"
jag förstår fortfarande inte vad han menar och jag tror heller inte att han själv gör det.

"Skit i om det är bra, bara det är dyrt"

"Bränt barn luktar illa"
  i originalet var det nog att bränd katt luktar illa, men sedan jag personligen la handen på en stekplatta vid en sisådär 4 års ålder så ändrade han på det, bara för min skull!

"Hellre göra rätt..." man ska tydligen inte ens fortsätta den där repliken.

Tröja

Hårdare tag

"Den mjuka linje du valt att följa
i något sammanhang har gett
föga resultat, varför du nu över-
väger lite hårdare tag."

Metro, gosigt. Jag tror det här har med mina 3 senaste nyktra dagar att göra, lika bra att korka upp en flaska rödtjut när man kommer hem och ta igen förlorad tid.


Slick #2
Candice Tripp


The Patio


The Escape


Tröjtryck

Kamrater, jag har goda nyheter!
En kollega som har ett litet tryckeri på sidan av verkar vara villig att hjälpa mig! Den som lever får se, vi (jag) väntar med spänning.
Kommer att visa resultaten under veckan.

Namnlös 1 + Namnlös 2 = sant


Jan Stenmark


Dagens outfit


Joe Sorren


Lilly Anne and the fish parade


Thirty-three and a third


Feather shirt with branches


DÖDA BLOGG.SE

Jag har en plan! Den innefattar både brevbomber och voodoodockor, Blogg.se ska dö!
Kommer på fullaste allvar byta domän om en sisådär... vet inte när men när tålamodet tagit slut (vilket är mycket snart). Varför i helvete blir allting helt jävla überfult när man kollar historiken på diverse kategorier?! Det är som om Blogg.se är allergisk mot å, ä och ö.. Skitsida.. DÖ!!!!! ARG!!!!!
Hade jag haft aids hade jag legat med dig i ren djävulskap, jävla blogg.se.

Namnlös #2

Gammal teckning, ny version (tröttnade halvvägs igenom).


Namnlös #1

Gammal teckning, ny version (tröttnade halvvägs igenom).
Gjord efter att ha spenderat en helkväll med Roman Dirges Lenore the cute little dead girlFörlöst

Nina Hemmingsson, älskar dig också.


Lilia Mazurkevich


Separation


Fighting for space 1


Rivals


Androgyn

Vad fint, känns bra att du har koll på läget!

"Läste att det var en misshandel i Gamla Stan i natt av en 22 årig kille. Tänker självklart på dig när det är såna nyheter eftersom du ibland är i Gamla stan.
 
Inte att det är du för jag vet ju att du är en tjej, men det kan ha varit någon du kände.
 
Ta hand om dig.
 
Puss puss
Mamma"


Ledsnade efter att ha spillt kaffe på den och så blev det ju självklart askass kvalité.
Andra änden och Prästis

Telefonsamtal:
Jag: Hej, hur är det? hörde att du var dålig.
Andra änden: Jo, nej men det är sådär.
Jag: Kommer du bli frisk till helgen då? För du skulle väl till varmare breddgrader?
Andra änden: Jag tror inte att det ska vara någon fara, lite sol botar det mesta trots allt.
Jag: Skönt ändå, det mest spännande jag har planerat närmaste månaderna är ett tandläkarbesök.
Andra änden: *skrockar*

Andra änden, du kan dra åt pipsvängen!Snabbis på lunchen. (nom nom nom)


Factory girl

Såg Factory girl igår som jag av någon märklig anledning missat.

Edie Sedgwick: And what would I have to do in one of your movies?
Andy Warhol: Just be yourself.
Edie Sedgwick: Well which one?
Pendel och käftis

Bra slut på kvällen och bra start på dagen, helt underbart!
Kom hem och hade påminnelsebrev från käftis (tandläkaren) "vi saknade dig den 16 november", sakna mitt anus, blodsugande jävla parasiter. 
Hur som, vaknade av ett supermysigt samtal från en av mina favoritpersoner som informerade mig om att pendeln var avstängd och att det istället skulle gå ersättningsbussar. Så jag fick släpa mig ur sängen en halvtimme tidigare än planerat, ta mig till bussen och gosa mig in bland sjuhundrafemtioelva andra resenärer.
När jag kom till jobbet och berättade om mitt sockersöta påminnelsebrev var det någon som sa "Det där blir det nog straffavgift på!".
Så jag ringde upp käftis och fick en ny tid, blev glatt överraskad när receptionisten informerade mig om att jag hade 600 kr att utnyttja vid undersökningen och att den då antagligen bara skulle gå på en tjugolapp (dessutom var det heller ingen straffavgift). Däremot kom jag på att jag faktiskt hade en spricka sist som antagligen kommer behöva lagas så den glädjen blev inte långlivad. 

Alberto BalsalmBebis

Gosigosigos.
Fulis, jag har inte tid med det här!

 

Mark Ryden

Hej Mark Ryden, jag älskar dig.
Jag vill föda dina barn och laga din mat och tvätta dina kläder och slakta ditt kött!


The Pumpkin President


Sophia


Yoshi


Slick


Trollsnor


Hårnät

Det där med hårnät känns lite halvlarvigt, jag menar.. det är ju ett nät och inte en heltäckande hatt vilket gör att håret fortfarande kan slinka ut och ned i diverse grytor och fritöser.
Vore det inte bättre med en...


Pizza och Dunderklumpen

Fick inte ligga inatt heller, värdelöst.

Jag drack mig igenom baksmällan igår, vaknade idag och mådde som en prinsessa, jag vet inte hur jag lyckades men jag känner mig både pigg och kry.
Däremot vill man ju inte bryta traditioner, så nu blir det till att springa ned på pizzerian som lyckligtvis ligger 15m från min port, sedan slå på kanske världens bästa film Dunderklumpen.


Badvatten och strumpludd

Men åh nej!!
Hörde hur det började låta konstigt från badrummet, hade ju glömt kranhelvetet på och det var vatten överallt! Men för att vända på steken så kan man ju vara nöjd över att badkaret var fyllt. 
Förresten förstår jag mig inte på det där med strumpludd, varje gång jag ska bada så lyckas jag alltid få med mig ludd ned i badet., oavsett hur mycket jag än borstar av fötterna.  

Jag hade för övrigt jätteroligt i badet, låg och lekte fontän och grejor. Det kan inte ni pojkar göra, för ni är värdelösa.
Enligt synonymer.se så är värdelös detsamma som: oanvändbar, defekt, oduglig, kass, av noll och intet värde; dålig, tråkig, usel, onyttig.


Ost och saft

God morgon kamrater!
Nu sitter jag här, igen, halvt död i vanlig ordning. Och det här är precis en av anledningarna till att jag föredrar fredagar framför lördagar, lördagarna är jag alltid bakis på oavsett hur mycket eller lite jag dricker, som om min kropp vore inställd på att jävlas med mig varenda jävla lördag. Huvudet gör asjävlaont och jag mår skitilla, har precis brett mig ett par ostmackor och blandat lite jordgubbssaft, funtar på att öppna en öl snart.. men det kan få vänta.
Nu ska jag slå på "Ringaren i Notre dame", sen ska jag bada badkar och skrubba fötterna.


Lådvin och cigaretter

Kom hem för en sisådär 2 h sedan, lyckades få med mig öl, vin och cigaretter hem och bör därför vara säker ända fram till söndag.

Men nu är det dags att diska (kommer inte hända), sedan reparera dammsugaren (kommer heller inte att hända) och slutligen slå sig ned och vara kreativ.
Imorgon kommer faderskapet förbi för att lassa ut de sjuhundrafemtioelva kartonger som står i mitt slott på 28kvm, lådorna står just nu strategiskt utplacerade i den västra flygeln.

Jag hade nog gjort ett väldigt fint jobb som dammsugare då jag har flera års erfarenhet som praktikant, men det är ett annat inlägg.


Lite mer inspiration..Att odla och konsumera män (del 2)

När man väl lyckats för lufsen att inse att han ska ragga upp är det hela rätt lätt. För en utomstående ser det ut som man inte gör något alls och det är så han med uppfattar det om man gör rätt. Låt honom leva med den villfarelsen, sanningen är inte alltid det mest hälsosamma för en mans självkänsla.
Jag nämnde tidigare att slutprodukten blir svag och vek om du gör det för lätt så jag rekommenderar att mer subtil approach än vad man kan tyckas gissa sig till.
Håll kontakten men håll kontakten rätt bristfälligt. Ge aldrig komplimanger direkt till honom men poängtera egenskaper/attribut som han innehar för att förstärka och odla fram dessa mer.
Ex:
Du gillar kort hår men mer markant skäggväxt på dina män. Kommentera detta på män som ni ser (i media, tv etc) men säg aldrig till honom att han bör se ut så. Fattar han poängen (och det här kan ta tid, men som kvinna har man sedan tidigare ett rejält tilltaget tålamod ju) så kommer han förr eller senare att anpassa utseendet efter vad du "råkar" ha nämnt. Din reaktion då måste vara något liknande:
När du ser honom så stannar du till, tystnar och granskar honom som du aldrig sett honom förr. "Du ser...annorlunda ut...har det hänt något". Gissa sen fel flera gånger (har du börjat träna mer, ny parfym, är det den nya jackan som gör det etc) innan du släpper det. Han är helt nöjd för han ser hur lättpåverkad du är av hans egens smak och stil (som du planterade i honom tidigare).
Du backar upp detta genom att väldigt uppenbart stå och titta dagdrömmande på honom så han märker det. Kommenterar han så rodna om du kan, titta ner och säg att det inte var något speciellt. Gör om det en stund senare.
En klassiker som jag bara ska nämna snabbt för det är så uppenbart är så klart att vara en okunnig flicka som inte klarar något själv. Anpassa ditt problem efter saker som du vet att han klarar av. Inte lönt att låta en programmerare försöka laga en gipsvägg. Be honom byta toner i din skrivare eller något sånt istället och vice versa: Känner du en snygg snickare så be honom inte uppdatera windows. Du vill inte att de känner sig otillräckliga. Var oerhört beundrannde när de hjälper lilla stackars dig.
Tolka mig nu rätt, visst kan an dra ut på saker för att få objekten att växa sig starka under en längre tid men kom igen, en flicka har behov och man kan inkludera sex i den här processen tidigt om det är det du vill ha. Bara se till att han inte betraktar er som ett par oavsett om ni hänger ihop mer och mer. Odlöandet kan fortgå man kan få nypa av ett skott av plantan då och då om du är med på liknelsen.
I nästa avsnitt ska jag prata lite om fällorna och vad man bör undvika.
När man väl lyckats få lufsen att inse att han ska ragga upp är det hela rätt lätt. För en utomstående ser det ut som man inte gör något alls och det är så han med uppfattar det om man gör rätt. Låt honom leva med den villfarelsen, sanningen är inte alltid det mest hälsosamma för en mans självkänsla.

Jag nämnde tidigare att slutprodukten blir svag och vek om du gör det för lätt så jag rekommenderar att mer subtil approach än vad man kan tyckas gissa sig till.
Håll kontakten men håll kontakten rätt bristfälligt. Ge aldrig komplimanger direkt till honom men poängtera egenskaper/attribut som han innehar för att förstärka och odla fram dessa mer.
Ex:

Du gillar kort hår men mer markant skäggväxt på dina män. Kommentera detta på män som ni ser (i media, tv etc) men säg aldrig till honom att han bör se ut så. Fattar han poängen (och det här kan ta tid, men som kvinna har man sedan tidigare ett rejält tilltaget tålamod ju) så kommer han förr eller senare att anpassa utseendet efter vad du "råkar" ha nämnt. Din reaktion då måste vara något liknande:
När du ser honom så stannar du till, tystnar och granskar honom som du aldrig sett honom förr.
"Du ser...annorlunda ut...har det hänt något".

Gissa sen fel flera gånger (har du börjat träna mer, ny parfym, är det den nya jackan som gör det etc) innan du släpper det. Han är helt nöjd för han ser hur lättpåverkad du är av hans egen smak och stil (som du planterade i honom tidigare).
Du backar upp detta genom att väldigt uppenbart stå och titta dagdrömmande på honom så han märker det. Kommenterar han så rodna om du kan, titta ner och säg att det inte var något speciellt. Gör om det en stund senare.
En klassiker som jag bara ska nämna snabbt för det är så uppenbart är så klart att vara en okunnig flicka som inte klarar något själv. Anpassa ditt problem efter saker som du vet att han klarar av. Inte lönt att låta en programmerare försöka laga en gipsvägg. Be honom byta toner i din skrivare eller något sånt istället och vice versa: Känner du en snygg snickare så be honom inte uppdatera windows. Du vill inte att de känner sig otillräckliga. Var oerhört beundrannde när de hjälper lilla stackars dig.
Tolka mig nu rätt, visst kan an dra ut på saker för att få objekten att växa sig starka under en längre tid men kom igen, en flicka har behov och man kan inkludera sex i den här processen tidigt om det är det du vill ha. Bara se till att han inte betraktar er som ett par oavsett om ni hänger ihop mer och mer.

Odlandet kan fortgå men man kan få nypa av ett skott av plantan då och då om du är med på liknelsen. Bara du ser till att den klarar av det och stannar kvar i närheten av din kruka...

I nästa avsnitt ska jag prata lite om fällorna och vad man bör undvika.


KATASTROF

Ve och fasa, det som inte får hända har hänt...
KAFFEBRYGGAREN HAR GÅTT SÖNDER!!!!!! 

Fredagen den trettonde, jo jag tackar.


Fiskpinnar och saft

ÅH som jag har längtat och trånat och nu äntligen är den här, Fredagen!
Fredagen är min bästa vän, bästabästabästbästa! Fredagen är dagen då man gör nytta halva dagen och skada den andra halvan. Många kanske tycker att lördagen är den bästbästa dagen, men inte jag inte, NIXPIX ALDRIG!! ! 

Idag bjuder jag på Herr Kukhuvud och Fröken Fittnylle..


Skumpa och falukorv

Välkommen hem fröken Gummibajs!

Jag lyckades tigga till mig skjuts hem även idag, precis som alla andra dagar. Det är tur att man är söt och består av 90% charm 10% odiagnostiserat gud-vet-vad (det sistnämnda kanske inte är tur, men hade jag inte haft de där extra procenten hade jag varit precis som så många andra). Till min förskräckelse upptäckte jag att jag glömt min väska på jobbet, men som den turdrabbade sötsak jag är så hade jag busskort, nycklar OCH telefonen med mig hem.
Hur som, väl hemma var jag überhungrig och öppnade kylen i hopp om att det hade flugit in mat på eget bevåg (då plånboken låg i väskan som var kvar på jobbet). Och ännu en gång hade jag tur, FALUKORV!!!!11 1
Dessvärre hade all min öl blivit urdrucken av någon idiot (läs Gummibajs) kvällen innan, och vinet fanns det heller inget kvar av, däremot stod det en flaska skumpa på bokhyllan och blängde på mig. Jag vet att den blängde, jag kände det i hjärtat, och den tänkte: "Jaha och vad fan duger inte jag för då!? ÄR DU FÖR FIN FÖR MIG ELLER!?!?"
Jag ville inte göra flaskan mer upprörd än vad den redan var, för vem vet vad den skulle kunna ta sig till, så jag bar omsorgsfullt ned den från hyllan och lät den få fira dagen-före-man-kanske-får-bli-doppad-dagen.
Med största sannolikhet är det dock ingenting att fira, den enda romans jag kommer ha imorgon är med mitt lådvin och mina blyertspennor.

Hur som, skumpan är öppnad, hälften hamnade på tuttarna/i knät och den andra halvan går rakt ned i min mage. I min mage ska den få göra sällskap med falukorv, spaghetti och en massa ketchup. Jag kommer antagligen få i mig mer ketchup än skumpa så som det ser ut nu.
Och mina cigaretter är slut, vad göra!? Det enda jag har kvar är bidis, men det är inte detsamma. Ack och ve, ve och fasa.... skål!


Apa.. möt Uggla

Äntligen, den omtalade rövugglan är upplagd! Åh som ni har väntat och tjatat och suktat.. men den som väntar på något gott väntar alltid för länge.

Err.. Blev inte som tänkt och det lär komma andra versioner av både ugglis och geggveckis, allt annat också för den delen. Lovar!


Geggveck


God torsdag!
Imorgon är det världens bästa dag och den ska firas med rödtjut och "dammsugning" (min dammsugare är trasig, men det känns bättre att påstå att man ska städa än supa i sin ensamhet). Idag däremot blir det mest till att förbereda inför morgondagens bravader.

Men nu kära vänner och ovänner, är det dags för kaffe.
Bjuder på lite geggveck före jag hugger in på det svarta guldet, jag kallar henne/honom Greta/Hans.Inspirationskälla..Arbetsplats

Så ser det ut i min pysselhörna..


Att odla och konsumera män (del 1)

Att odla de män man behöver för personligt bruk är ett trevligt nöje och inte särskilt svårt.
Att odla de män man behöver för personligt bruk är ett trevligt nöje och inte särskilt svårt.
Genom att så frö, vårda plantan och vänta ut kan man odla fram och uppmuntra en man att få just de egenskaper man eftersträvar.
Rent traditionsmässigt har män en dålig självbild, De har inte blivit betraktade och bedömda  som objekt som vi kvinnor har blivit sen barnsben...vilket gör att de är suckers för uppmuntran och uppmärksamhet (det är dock en fråga om balans). Det är lättare att få en man dit man vill än att få en fjortis att visa BH i webcam. Tro mig, jag har testat, men det är ett annat inlägg. Låt oss fokusera på mannen nu.
Att så ett frö.
Hitta objektet du vill ha. Vet du inte vad du har för preferenser så begränsa dig inte. Det blir du inte lycklig av. Oavsett vad du har läst och hårt om jänmlikhet så blir slutprodukten svag och vek om du inte låter den växa i sin egen takt. Du ska alltså aldrig så fröet genom att ragga själv. Låt honom ta intiativet... men redan där har du ett dubbelsidigt problem. Män vill ta intiativet men de flesta fattar inte små nyanser och hintar. Du måste altså välja ut mannen som ska välja dig. Urringningarna och sprit är generella triggers men använd vad du har. Du vill ha hans energi mot dig och det kräver lite, för honom, uppförsbacke (han märker ju inte att det är ett upplagt spel, det är det som gör saker (män) så lätta.)
Tolka mig rätt, du kan ha en ganska stor odling i gång samtidigt men försök sprida ut fröna jämt. Är hans intresse väckt så är fröet sått. sen handlar det bara om att vattna rätt. Olika frön kräver individuella insatser men visuell input brukar ge positivt gensvar. Mäns libido (du får googla ordet, vännen) är ihopkopplad med deras ögon.
Uppmuntra de egenskaper som du vill framhäva hos honom men var försiktig. Om han utvecklar ett onaturligt stort intresse för sitt utseende får du en vek man med för stort självbekräftelsebehov. Det är rätt trist och jag ser hellre att mannen bekräftar mig och inte sig själv.

Sekret och kaffe

Nu är jag så fruktansvärt kaffesugen att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. ska strax springa ned och kika vad som finns i fikarummet. Har jag tur har någon satt på en kanna för min skull, BARA MIN SKULL!

Försökte rita en groda som åt en fluga igår, det gick inte.. vet inte hur man gör grodtungor och har ingen aning om hur grodor ser ut heller för den delen. Kanske ger mig på ett nytt försök ikväll om jag orkar, har ju även mitt projekt med den omtalade rövugglan att avsluta.

Hur som så kände jag inte för att slänga eller riva sönder det jag påbörjat, så jag gick bananer och kladdade sönder ett innan så vackert och oskuldsfullt vitt a4.


Katthatt

Dagen till ära bjuder jag på en katt, eller.. en katthatt!

Jag absolut älskar katter, jag vill ha kattkattkatt! Dessvärre bor jag på tok för litet för att tvinga in ett stackars djur i min lilla lägenhet, dessutom jobbar jag för mycket. Hade den kunnat gå in och ut som den ville hade det varit en annan femma.

Damen på bilden påminner väldigt mycket om en gammal grundskolelärare jag hade, så nu heter damen Liz.


Färg och Kravitz

Jag är lite ledsen i själen över att inte kunna lägga upp någonting färgglatt i teckningsväg. Att ha en scanner som gör allting svartvitt och luddigt är.. irriterande.
Men nu spikar jag det, nästa lön ska jag använda till att införskaffa en scanner och kanske lite skor kanske!
jag gillar skor. skor är bra.
Man blir lycklig av skor och kattor. Fluffiga djur har en tendens att göra en glad.

Förresten läste jag Metro idag i vanlig ordning, hon den där Hillevi Wahl (Hillevi är för övrigt ett gammalt släktnamn i vår familj, urgulligt) hade gjort en fin kolumn om någon rabiat släkting som avskydde "kroknäsor". Halva inlägget var väl helt okej då hon förkastade fördomar hejvilt, men framåt slutet så kom det..
"Anpassa sig? Are you kidding me? Till vadå? Ska de bli som vi? Ska de klä sig i grått och beigt och försöka smälta in i väggen? Ska de skriva arga lappar om luddet i torktumlaren? Börja titta i titthålet i dörren innan de vågar gå ut i trappen med soporna, för att de är så jävla rädda för att träffa folk?
Ska de stå under köksfläkten och röka resten av sitt liv? Och pimpla lådvin i sin ensamhet och vara otacksamma och bittra?"

Jag vet att det antagligen inte var hennes avsikt att kasta paj på mina favoritsysslor men varför finns det så många idioter (förlåt Hillevi, du är säkert en alldeles underbar kvinna med vettiga resonemang) som inte kan argumentera mot rasism utan att kasta smuts på Svensson-fasoner?

Jag tänker fortsätta dricka mitt lådvin, äta min kebab, röka mina marlboro inomhus och onanera till posters på Kravitz, SAMTIDIGT!Svinis

God onsdag!

Halva veckan har gått och det är snart fredag, kan inte vara annat än glad.
Men nu är det kaffedags, bjuder på Herr Svinis så länge.


Herr Hakpung

Hann med ännu en farbror på lunchen. (låter fel, men ändå så rätt!) 
Tror till och med att jag fick frågan "Vad är det för fel på dig?"


Farbror Abraham


Ber om ursäkt för den askassa kvalitén, men den går dessvärre inte att göra någonting åt..
Får se till att "investera" i en egen scanner.


Saft och blyerts


Vinet från igår måste ha varit något av det vidrigaste på länge. Fick i mig 1 glas innan jag bestämde mig för att hälla ut flaskan, den var inget att ha. Det gjorde lite ont i hjärtat men jag tänkte inte pina mig igenom den. 
Vinet påminde om någonting som man skulle plockat fram till en ostbricka på en såndär halvdassig restaurant. Jag vet inte varför, men jag har iaf fått intrycket av att de envisas med att tvinga på en de absolut snuskigaste vinerna så fort det kommer till desserten eller de där små mysiga mellanrätterna. Kan ha att göra med att tillståndet man befinner sig i efter att ha suttit sig igenom mer eller mindre hela serveringen gör att man näst intill skiter i vad man häller i sig. Eller så är det bara jag.. 

Hur som kände jag mig lite lagom kreativ och småpilsk igår, så jag lyckades rita lite.

Måndagsvin


Äntligen måndag.

Kom hem från jobbet vid sisådär 17:15, tog av mig jacka och stövlar, knäppte upp byxorna och slängde mig i soffan. Bestämde mig för att öppna en flaska vin som av en händelse råkade stå framför mig. Lättare sagt än gjort:
Börjar lirka upp den omsorgsfullt inlindade korken och ger mig på ett försök att rycka upp den.. lyckas inte, rycker lite till, lyckas fortfarande inte, börjar bita, börjar blöda, börjar gnälla.. hugger tag i en gaffel och försöker lirka upp den men lyckas inte. lirkar sedan lite till med gaffeln men gaffeln böjs till en skev form och går inte längre att använda som en gaffel, blir asförbannad och biter lite till, känner hur en tand blir lös vilket gör mig ännu argare. Tar tag i den förstörda gaffeln och ger det ännu ett försök.. ser en glipa, hugger tag i en handduk och börjar rycka och dra för kung och fosterland, lyckas inte, lirkar med gaffeln, NU JÄVLAR, hugger i med handduken igen, och vipps! (klockan var nu 18:02)

Vinet var för övrigt asäckligt, lite som pissljummen saft.


Fredag #2

Så jag stannade hemma. som en duktig och förståndig flicka.
Recept för en vuxen fredagskväll:
Smutstätt
Vin.
Lite öl.
Gå till tvättstugan. Glöm inte snuskkläder, tvättmedel, sköljmedel (lavendel är så mycket jag) och vin.
Lägg snuskkläderna i tvättmaskinen. Häll i tvättmedel och lavendelmedel i maskinen. Drick två glas vin.
Traska upp igen. Röka lite. Rita misslyckade calaveras. Drick vin. Vänta en trekvart.
0px; width: 1px; height: 1px; overflow-x: hidden; overflow-y: hidden;">Ner, ladda om tvättmaskinen, stoppa byltena i tumlaren. Dricka vin.
Traska upp igen. snubbla på trappan. svär. Tröttnade på vin, tog en öl. rökte lite. skitkass film på TV som jag hatade. såg klart filmen medan jag svor, klippte naglarna och och undersökte luddet i naveln.
kom på att jag glömt tvätten. Lufsade ner. Laddade om maskinen, Lade den varma gosiga tumlade tvätten i en hög. Kelade med den en stund.
Vaknade.
Gick upp och ritade en annu kassare bild. Rökte lite. Drack lite mer vin. Mobilen ringde men det var A. så jag svarade inte. Gick ner till tvätten. Laddade om maskinen för sista svänegen. råkade hälla lite sköljmedel i vinglaset. Jävla skit att sköljmedlet stod bredvid boxen. Sköljde ur det mesta. Lavendel + rödvin = fail. Faktiskt.
gick upp med tvätten. Lade den i en hög. Drack vin. rökte och kollade statsen på min bild på snyggast. Förbannade småkidsens dåliga smak.
Hämtade tvätten. Sen kommer  jag inte ihåg mer.
Så jag stannade hemma. som en duktig och förståndig flicka.
Recept för en vuxen fredagskväll:

  1. Smutstvätt
  2. Vin.
  3. Lite öl.
Gå till tvättstugan. Glöm inte snuskkläder, tvättmedel, sköljmedel (lavendel är så mycket jag) och vin.
Lägg snuskkläderna i tvättmaskinen. Häll i tvättmedel och lavendelmedel i maskinen. Drick två glas vin.
Traska upp igen. Röka lite. Rita misslyckade calaveras. Drick vin. Vänta en trekvart.
Ner, ladda om tvättmaskinen, stoppa byltena i tumlaren. Dricka vin.
Traska upp igen. snubbla på trappan. svär. Tröttnade på vin, tog en öl. rökte lite. skitkass film på TV som jag hatade. såg klart filmen medan jag svor, klippte naglarna och och undersökte luddet i naveln.
kom på att jag glömt tvätten.
Lufsade ner. Laddade om maskinen, Lade den varma gosiga tumlade tvätten i en hög.
Kelade med den en stund.
Vaknade.
Gick upp och ritade en annu kassare bild. Rökte lite. Drack lite mer vin. Mobilen ringde men det var A. så jag svarade inte. Gick ner till tvätten. Laddade om maskinen för sista svängen.
Råkade hälla lite sköljmedel i vinglaset. Jävla skit att sköljmedlet stod bredvid boxen. Sköljde ur det mesta. Lavendel + rödvin = fail. Faktiskt.
Gick upp med tvätten. Lade den i en hög. Drack vin. rökte och kollade statusen på min bild på snyggast. Förbannade småkidsens dåliga smak.
Hämtade tvätten. Sen kommer  jag inte ihåg mer.


Har jag trampat dig på tårna ännu?


Jag älskar Metros horoskop, de är så träffsäkra!

"Saker och ting kan
lätt missuppfattas.
Försök inte skämta
med personer som
du vet brukar ta
sig själva på stort
allvar."


Vad skulle jag göra utan dig Metro?
Antagligen trampat någon pompös jävel på tårna, vilket jag lär göra i vilket fall som helst.
Gosigosigos

Fredag #1

Jag tänker faktiskt stanna hemma ikväll. Jag har ju en benhård karaktär och känner att utelivet med öl och skäl är så väldigt tråkigt och...
nä, jag kan inte ens skriva det. det är ju inte sant. Men det är kaos just nu. Jag har 1miljard högar med smuts och badar mer eller mindre i kläder som osar lök. Och lök är en negativ lukt. Som säl. Jag förstår inte varför folk gillar sälar. sälar kan se in i ens själ, därav klubbar norrmännen dem. De är inte så tokiga de där. Norrmännen alltså.
Så jag stannar hemma och stökar. Jag gör det du borde. Snygga drägg.


RSS 2.0