Blah


Flesh I

Den här tavlan hade jag velat ha ovanför matbordet.

Grzegorz "Gabz" Domaradzki


The Selby - Pharrell Williams


eta opp

Hos mamma


Bah undra

Hur många dyslektiker kan stava till dyslektiker?

Överkurs?


Hål i tänderna

Började nästan gråta, har två små svartbruna prickar på 2 hörntänder. Jag haft haft 1 hål hittills i mitt 22 åriga liv och det fick jag då jag var 12. Panikslagna tjejen tänker göra ett besök på apoteket och bunkra upp med fluortabletter och annat tandtrams.
Jag var hos tandläkaren så sent som i början av det här året, då sa de att allt såg skitjävlabra ut.

Snällasnällasnälla låt det bara vara lite snuskiga missfärgningar.

Läsa och plugga

Började läsa en bok igår, vilket kanske inte var en speciellt bra idé. Börjar jag att läsa kan jag inte sluta om nu inte boken råkar vara helt värdelös förstås.
Jag började läsa i hopp om att jag skulle bli trött och kunna somna. Men det slutade med att jag läste en sisådär 150 sidor, släckte lampan, tände den igen och fortsatte läsa ytterligare 50 sidor. Man bah..... dö!

Som ingen av er vet, eller kanske någon, men mest ingen.. så har jag övningskört under en period (ca 2 månader nu, har innan dess haft ett uppehåll på 2 år) ca 1-2h/varannan vecka. Inte sådär übermycket alltså och jag har väl i mitt stilla sinne tänkt att det hela ändå aldrig skulle leda någon vart. Så kläcker lärarhelvetet ur sig någonting i stil med:
-"Öh, du borde ju typ köra upp nu, kan ju vara en fördel att kanske öppna den där teoriboken? Börjar du nu läruju va klar lagom till januari." sen ler han lite fånigt och förväntar sig någonstans att jag ska bli glad över nyheten. Jag får panik, vill ställa in varenda lektion framöver och slänga boken åt helvete. Jag tror inte det är meningen att jag ska ha körkort och även om jag nu skulle se till att lyckas ta ett så tvivlar jag starkt på att jag kommer att skaffa mig en bil. Jag vill inte!!
DU KAN VARA I TROTSÅLDERN!

Shoppis


Matthias Seifarth


Grant Gilliland

Han har målat på dem med akryler, han får det att se så enkelt ut. Måste testa hemma.


Gissa #2


Bakade

Bakade idag igen, morotskaka.


FührerGissa


Madrass


Gårdagen


FYI

Jag är inte deprimerad, jag är less.
Jag är less på att gå ut på samma ställen varje helg och göra samma sak varje helg. Och nej, det kvittar om jag går någon annanstans för jag är less på att man prompt ska supa skallen av sig bara för att det råkar vara helg, less less LESS. Jag är less på att försöka klämma in hela min umgängeskrets på två ynka dagar, jag är less på att behöva prioritera vem jag ska och inte ska träffa. Jag är less på att man fem dagar i veckan ska behöva jobba för att två dagar i veckan ha råd att glömma bort vad man heter.

Håller mig hemma även den här helgen, vill någon mig någonting finns jag på telefon men jag tänker inte sätta en fot utanför dörren. Tar gärna emot besök.

En kvinna att älska


Kroppen

Jag ser lite ut som en ojämnt stoppad korv.

Skitjävlabra tips

För er som gråtit sönder er över att ha missat Lanvins kollektion så har jag ett helt jävla überbra tips. Varje tisdag fyller de på sin webshop (personligen kikar jag i regel bara under "sales"), allt som tidigare tagit slut brukar då åter finnas i lager.
Varsågoda.


Alkoholvanor

Jag har de senaste 4 åren haft ganska så vidriga alkoholvanor, men på sistonde har mängden trappats ned något radikalt. Förr kunde jag få i mig alkohol upp till 6 dagar i veckan i varierade mängder. Nu nöjer jag mig med 1 dag i veckan och under den dagen blir det sällan speciellt mycket heller. Detsamma gäller cigaretter, jag "feströker" enbart och nu när kalasandet minskat så har även tobakskonsumtionen gjort det.

Under den här helgen har jag fått i mig allt som allt:
3 öl och 1 cigarett under fredagen då jag var på julbord. (jag ogillar starksprit och dricker därför inte snaps)
2 glas rött under lördagen och 1 cigarett.

Jag vet inte om det har med årstiden att göra eller om jag helt enkelt ledsnat på att det blev mer slentrian över det hela än roligt. Vad som stör mig är att jag trots ändrade vanor fortfarande vaknar öm i kroppen och med sprängande huvudvärk under helgerna. Fick den här länken: Pavlovs hundar, antingen ligger det något i det eller så lider jag av kronisk baksmälla.

Lilla LovisBaka kaka

Nu har jag bakat 3 plåtar med knäckeflarn och stoppat nejlikor i apelsiner.


Lördagskvällen

Lördagen var inte speciellt spexig, blev lite bad, disk och vin.
Har förresten beställt ett par skor som bör komma hem om en sisådär 3v.Installerat scannern

Installerat scannern och passade på att slänga in lite trams jag hittade.


tuff tjej


Frükost och äggkopp

Jag kan ju ha världens kanske snyggaste äggkoppar, det var en av de saker jag fick från mamma när jag var en sisådär 14 år gammal -"Det här kan du ha när du flyttar hemifrån". Fick även med mig ett gäng kaffekoppar och assietter i liknande utförande.


RSS 2.0