Färg och Kravitz

Jag är lite ledsen i själen över att inte kunna lägga upp någonting färgglatt i teckningsväg. Att ha en scanner som gör allting svartvitt och luddigt är.. irriterande.
Men nu spikar jag det, nästa lön ska jag använda till att införskaffa en scanner och kanske lite skor kanske!
jag gillar skor. skor är bra.
Man blir lycklig av skor och kattor. Fluffiga djur har en tendens att göra en glad.

Förresten läste jag Metro idag i vanlig ordning, hon den där Hillevi Wahl (Hillevi är för övrigt ett gammalt släktnamn i vår familj, urgulligt) hade gjort en fin kolumn om någon rabiat släkting som avskydde "kroknäsor". Halva inlägget var väl helt okej då hon förkastade fördomar hejvilt, men framåt slutet så kom det..
"Anpassa sig? Are you kidding me? Till vadå? Ska de bli som vi? Ska de klä sig i grått och beigt och försöka smälta in i väggen? Ska de skriva arga lappar om luddet i torktumlaren? Börja titta i titthålet i dörren innan de vågar gå ut i trappen med soporna, för att de är så jävla rädda för att träffa folk?
Ska de stå under köksfläkten och röka resten av sitt liv? Och pimpla lådvin i sin ensamhet och vara otacksamma och bittra?"

Jag vet att det antagligen inte var hennes avsikt att kasta paj på mina favoritsysslor men varför finns det så många idioter (förlåt Hillevi, du är säkert en alldeles underbar kvinna med vettiga resonemang) som inte kan argumentera mot rasism utan att kasta smuts på Svensson-fasoner?

Jag tänker fortsätta dricka mitt lådvin, äta min kebab, röka mina marlboro inomhus och onanera till posters på Kravitz, SAMTIDIGT!



Kommentarer
Postat av: Maya

Hillevi Wahl är och kommer alltid att vara min sämsta. Jag har aldrig uppskattat någonting hon skrivit och hon borde inte få skriva så att folk ser eller tala så att folk hör.

2009-11-11 @ 11:49:55
URL: http://andthebellmans.blogspot.com/
Postat av: disco

Kan inte mer än att hålla med Maya! Förbjud denna horribla kvinna (Hillevi Wahl) från att någonsin igen publicera något material över huvudtaget...

2009-11-11 @ 13:04:06
URL: http://www.bitsofjoy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0