3108101346


Extremt högt och otroligt nära


Cock


Åh

Underbarunderbarunderbar film.

A Single Man


Hemlis

En ohmelig hemlis, typish. Förr brukade jag alltid använda herrdeodoranter och duschcremer av den enkla anledning att jag älskar doften av karl. Däremot fick jag väl lite klagomål av föredettingar om att det inte var sådär jättegosigt när deras kvinna luktade mer karl än de själva gjorde. Så nu använder jag sötsliskiga kvinnoprylar.Klappiklappiklappklapp


Prag

Spännande saker har hänt.
Det började med att jag under måndagen drack öl i goda vänners och bekantas sällskap. Fick ett ryck efter att ha fått i mig ett par, ringde en vän och bad denne ta sig hem och packa en väska. Slängde mig in i en taxi, åkte hem, packade en väska, åkte till vännen, tog oss till Arlanda. Rände runt på flygplatsen, allt var stängt.

Kanske bara är jag som tycker det är fruktansvärt ologiskt, men en sista minuten ska bokas minst 3 dagar i förväg. Visste du det?
Helt värdelöst.

Vi spenderade hur som helst 6 h på Arlanda, tog sedan en taxi hem då vi gett upp hoppet om att faktiskt ta oss till utomlands. Dagen efter satte jag mig och letade efter sista minuten-resor förgäves, de hade antingen för höga priser eller låg för långt fram i tiden. Så då fick vi den briljanta idén att ta en weekend, till Prag!

På fredag bär det alltså av till Prag.


Fina fisken


Funderar på..

..om man kanske skulle köpa en såndär kamera till.
Typ den här:


Vad tror vi om det?


I love you Phillip Morris

Jag är allt annat än ett fan av Jim Carrey, men jag gillart!


Larviga detaljer

Älskar hur mina väggar är målade.Den hemska hemskheten.


Helmut Newton


Josef Koudelka


Jan Saudek

  


Saknar er flickor


Hindi Zahra

>

Lina Scheynius


Kermit Tesoro


Jacques Olivar


El Perro del Mar


Marina Bychkova - Enchanted dolls


Jessica Ward


Sisters of the black moon


Freepeople.com


Monty


RSS 2.0